İnternet ve mobil hizmetini KPN üzerinden alan milyonlarca kişiyi sevindirecek bir haber yayınlandı. Telekom şirketi mevcut tüm müşterilerinin internet kotasını iki katına çıkarttığını açıkladı. Yani 3 GB'lık bir aboneliği olanlar, aynı fiyata artık 6 GB veri kullanabilecek. 

Ayrıca, şu anda avantajlardan yararlanamayan müşteriler de KPN'den aldıkları hizmet sayısını artırmaları halinde, ek mobil veriden faydalanabilecek.
 
KPN tarafından düzenlenen ve şirketin gelecek yıllar için stratejisini sunduğu toplantıda konuşan CEO Joost Farwerck, "Mevcut müşterilerimizi ekstra ödüllendireceğiz. Mevcut müşterilerin ayrılmasını önlemek, yeni tüketiciler çekmekten daha iyidir." şeklinde ifade kullandı.

Şirket, internet kotası iki katına çıkarılan müşterileri mektupla bilgilendirecek. Müşterilerin bu değişim için herhangi bir şey yapmalarına gerek yok.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Firmbee - Pixabay

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş