IKEA, yangın riski nedeniyle Hollanda, Almanya ve Belçika’da powerbankleri geri çağırdı! IKEA, yangın riski nedeniyle Hollanda, Almanya ve Belçika’da powerbankleri geri çağırdı!

Beş kez dünya şampiyonluğu için mücadele etmiş, iki kez dünya şampiyonu olmuş aynı zamanda Benelux altın kemer sahibi Tornado Gym'in başkanı ve antrenörü Ali Cenik’in organize ettiği Koersel'de düzenlenecek B ve C kategorisi kick boks galası için geri sayım başladı.

Cenik "Kulübümüz ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyor ve hem sporcularımız hem de biz yöneticiler için bu çok heyecan verici," diye konuştu.
 
Kulübün 170 sporcusu arasında, Belçika kick boks şampiyonları Yiğit Şahin, Yusuf Özkan ve Vedat Can gibi isimler de bulunuyor.

Cumartesi günü gerçekleşecek gala, toplam 30 müsabaka ile seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Etkinlik, Belçika'nın yanı sıra Hollanda ve Fransa'dan gelen toplam 17 kick boks kulübünü ağırlayacak.
Galada, 10 kadın ve 20 erkek sporcu olmak üzere toplam 30 sporcunun mücadele etmesi planlanıyor. 
Ali Cenik, "Galada kulübümüzden 10 sporcumuz ringe çıkacak. Galanın saat 16.00'da başlayıp 22.00'de sona ermesi bekleniyor. Tüm spor severleri galamıza davet ediyoruz ve sporcularımıza destek olmalarını rica ediyoruz," dedi.

Bu büyük spor etkinliği, kick boks tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor ve Koersel'deki heyecanı artırıyor.
Haber ve fotoğraf Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş