News9Live'ın haberine göre, Batı Bengal eyaleti, Kuzey 24 Parganas bölgesinde, geçim sıkıntısı çeken iki çocuklu bir aile, sergilediği garip davranışlar nedeniyle komşularının dikkatini çekti. 

Yoksul olduğu belirtilen ailenin bir anda iPhone marka bir telefona sahip olduğunu ve Batı Bengal'in bazı bölgelerini gezdiğini gören komşuları, aileyi zorla konuşturdu. Bu konuşmada aile 8 aylık oğullarını sattığını itiraf etti.

Komşular bunun üzerine polise haber verdi. Polis bebeğin annesi Sathi’nin gözaltına alsı ancak, baba Jaydev kaçtı.

Yapılan aramada satılan bebek Khardar bölgesinde bir kadının yanında bulundu. Bebek korumaya alınırken kadın da gözaltına alındı. 

Polis açıklamasında ailenin, cep telefonu almak ve sosyal medya videoları çekmek için bebeği sattığı, 7 yaşındaki kızlarını da satmaya çalıştıklarının anlaşıldığı kaydedildi.

Hindistan bebeğini satan aile

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş