İsveç  merkezli mağaza zinciri IKEA, Hollanda’da satışta olan BLÅVINGAD oyun tablasını güvenlik nedeniyle geri çağrıldığını açıkladı.

Şirket tarafından yayınlanan basın bildirisindeBLÅVINGAD marka balık tutma oyununun ahşap kısımlarında bulunan küçük metal perçinlerin gevşediğine dair şikayetler alındığı belirtildi. 

Açıklamada; bu durumun özellikle küçük yaştaki çocuklarda boğulma tehlikesi yaratma riskini artırdığı bu nedenle oyuncakların geri toplatıldığı vurgulandı.

Şirket daha önceden satın alınmış olan oyuncakların kesinlikle kullanılmaması gerektiği uyarısında bulundu.

BLÅVINGAD marka oyun tablasını satın almış bulunan tüketiciler oyuncağı herhangi bir IKEA mağazasına götürdüğü takdirde, satın alım bedelinin iadesini geri alabilecek. Bunun için elinizde fatura veya kasa fişinin olmasına gerek bulunmamakta.

IKEA BLÅVINGAD  hengel spel

© Sonhaber.eu
Fotoğraf: IKEA 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.