Polis tarafından yapılan açıklamada dalgıçlar, bir polis botu ve özel ekipmanlarla birlikte Evertsenpad yakınlarında araştırma yapıldığı belirtildi.

14 yaşındaki Hazerswoude-Rijndijk ‘da ikamet eden Esmee için 30 Aralık Perşembe akşamı kayıp ilanı verildi. Esmee’nin cansız bedeni ertesi sabah Leiden'deki bir oyun parkında bir grup sporcu tarafından bulundu.

Olayla ilgili olarak 32 yaşındaki O. van de G. Gözaltına alındı. Savcılık jimnastik hocası O. van de G.’nin Esmee’yi tanıdığını açıkladı. Halen gözaltında olan zanlı hakkında cinayet veya adam öldürme ve zina iddiası bulunduğu belirtiliyor.

Polis açıklamasında; geçen hafta yayınlanan Opsporing Verzocht adlı TV programının ardından Esmee hakkında 130'dan fazla ihbar geldiğini belirtti. Gelen bu ihbarlar sayesinde Esmee’nin kayıp bisikleti, olay mahalline çok uzak bir noktada bulundu.

Foto: Politie.nl

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU