Dordrecht'te perşembeyi cumaya bağlayan gece saatlerinde bir evde meydana gelen bıçaklı saldırıda dört kişi yaralandı. Polis, yaralananlar arasında 10 yaşından küçük üç çocuk ve bir adam olduğunu açıkladı. Evde bulunan bir kadının şüpheli olarak görüldüğünü belirten polis yetkilileri, tüm yaralıların hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Dordtrecht Seringenstraat’ta bulunan bir evde gece saatlerinde meydana gelen olayla ilgili olarak yapılan açıklamada, yaralananlar ve gözaltına alınan kadının akrabalık derecesi hakkında bir açıklama yapılmadı.

Haber fotoğraftan sonra devam ediyor

dordrecht2

Polis sözcüsü basına yaptığı açıklamada, yaralılardan üç tanesinin 10 yaşın altındaki çocuklardan oluştuğunu, diğer yaralının ise 53 yaşında bir erkek olduğunu aktardı. Gözaltına alınan 39 yaşındaki  kadın hakkında fazla açıklama yapmadı. 

Mahalle sakinlerinin verdiği ifadelere göre, bıçaklanma olayının yaşandığı evde tek oğlu olan bir aile yaşıyordu ve diğer iki çocuk misafir olarak kalıyordu. Polis evde misafir olduğu bilgisini doğruladı.

Polis olayın nasıl ve neden çıktığı konusunda geniş çaplı araştırma başlatırken, bir polis sözcüsü tam olarak aile fertleri hakkında bir bilgiye sahip olunmadığını ancak aile içi şiddet vakası olma ihtimali üzerinde durulduğunu aktardı.

Polis, soruşturmaya adli soruşturma ekiplerinin de dahil edildiğini ve evde tam olarak ne yaşandığı, bıçaklama olayında kimin hangi rolü oynadığının detaylı olarak araştırıldığını açıkladı. 

“Etkisi çok büyük”
Dordrecht Belediye Başkanı Wouter Kolff sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajda yaşanan bıçaklanma olayının kendisini şoke ettiğini belirtti ve “Etki, çocuklar söz konusu olduğunda her zaman ekstra büyüktür. Umalım da herkesin yaralanmasıyla ilgili olumlu haberler alalım.” dedi.

Foto: Video screenshot 

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın