Kendisinden 24 Aralıktan bu yana haber alınamayan 16 yaşındaki Yoran Krol için ülkenin dört bir yanından binlerce gönüllü, bugün sabah saatlerinde Noord-Brabant kasabası Sleeuwijk’te bir araya geldi. Yapılan aramalarda Joran'a ait olan ceket bulundu. Ancak gençten henüz bir haber yok.

Arama çalışmasının sabah saat 10'da başladı gönüllüler Sleeuwijk, Kerkeinde 30-31 adresindeki küçük kilisenin otoparkında bulunan CPV aracının yakınında toplandı.

Polis ve Yoran'ın ailesinden çağrı
Çarşamba günü Yoran'ın ailesi bir yardım çağrısında bulundu. Bölge polisinin instagram hesabından yapılan duyuruda da "Polis ve CPV ile işbirliği içinde koordineli bir arama için bu çağrıyı yapıyoruz. Oğlumuzu aramamıza yardım edin!" ifadesi kullanıldı. 

Yoran’ın en son görüldüğü yer
Yoran en son 24 Aralık, 00.30 sularında, ailesinin evinden beş kilometreden daha az bir mesafede bulunan, Almkerk köyünün yakınlarındaki Hıristiyan gençlik merkezi 'De Pomp'da görüldü. 

Noel'den Yoran için birçok arama yapıldı. Yoran’ın bisikleti Nieuwe Merwede'de düzgünce park edilmiş halde bulundu. 

Polis tarafından bildirilen eşkale göre Yoran; 1.70 metre boyunda, sarı saçlı ve normal bir yapıya sahip. Kaybolduğu sırada üzerinde kot pantolon ve krem rengi kolları olan lacivert bir ceket bulunuyordu.

Yoran hakkında daha fazla bilgiye ya da kamera görüntüsüne sahip olanlar 0800 - 6070 numaralı telefondan polise ulaşabilirler. Ya da polis web sitesi üzerinden ihbarda bulunabilirler.

Yoran

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş