Geçtiğimiz hafta Apeldoorn Laan van Orden caddesinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Önder Eren Uyar’ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Karaman’a uğurlandı.

Apeldoorn Türk cemaatini yasa boğan olayda hayatını kaybeden, Ahmet Berat Uyar ve Nurcan Erduran’ın oğulları Önder Eren Uyar’ın cenaze namazı bugün HDV Apeldoorn Eyüp Sultan Camii’nde kılındı.

Cenaze namazına aralarında Önder’in akrabaları, tanıdıkları ve hem Türk hem de Hollandalı arkadaşlarının da bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.

Önder Eren Uyar’ın cenazesi kılınan cenaze namazından sonra memleketi Karaman’a defnedilmek üzere Türkiye’ye gönderildi.

Trafik kazası
Cuma gecesi saat 21:45 sularında Apeldoorn’un batı kesiminde yer alan Laan van Orden caddesinde 18 yaşındaki Önder’in kullandığı motosiklet ile karşı yönden gelen otomobili kafa kafaya çarpıştı.

Yaşanan bu kaza sonrasında olay yerine gelen ambulans ekipleri derhal müdahale etmelerine rağmen Önder’i kurtaramadı.
apeldoorn cenaze02

apeldoorn cenaze

apeldoorn cenaze01

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın