Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM) tarafından yapılan açıklamada ülke genelinde vaka sayısı düne göre 431 artarak 8 bin 630 olarak tespit edildi.

Hastanede tedavi altınan hasta sayısı son 24 saatte 248 kişi artarken, hastanede toplamda tedavi gören korona hastasının 2 bin 703 kişi olduğu belirtildi. Yoğun bakım ünitelerinde son 24 saatte 37 hasta daha tedavi altına alınırken, yoğun bakımda tedavi gören toplam hasta sayısının 698 kişi olduğu açıklandı.

Hollanda'da dün açıklanan Kovid-19 kaynaklı  98 can kaybının ardından, bugünde 38 kişinin daha hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Hollanda'da koronavirüs kaynaklı toplam can kaybı 11 bin 565'e yükselirken, toplam vaka sayısı ise 813 bin 765 olarak gerçekleşti.

Hollanda'da her gün açıklanan ölüm sayılarının, koronavirüs taşıdığı bilinen ölümler olduğu belirtilirken, Hollanda istatistiklerine göre gerçek ölüm sayısının daha yüksek olabileceği açıklandı.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU