Korona pandemisi, Rusya - Ukrayna savaşı ve enflasyonun artması girişimcileri yeni yollara gitmeye, tüketicileri de daha ucuz olan marketten alışveriş yapmaya zorluyor. Bazı marketlerde kimi tarihi geçmiş ürünler veya son kullanma tarihine yakın ürünler ucuzluk reyonlarına yerleştirilse de Hollanda’da sadece bu ürünlerin satıldığı bir market gelen talep üzerine ikinci şubesini açtı.

Tarihi geçmek üzere olan veya kısa bir zaman önce biten ürünlerin çok daha ucuza satıldığı Datumvoordeelshop, ikinci şubesini bu hafta Nijmegen’de açtı. Marketin ilk şubesi 2019 yılında Almelo’da açılmıştı.

Diş macunundan çikolataya, kurabiyelerden yara bantlarına kadar yüzlerce tarihi geçen ürünün satıldığı mağazada aynı zamanda A Marka olarak geçen Pringles, Oreo, Milka ve Red Band markalı ürünler de satılıyor.

Şirket web sitesinde şu ifadelere yer veriliyor: “Konseptimizi olabildiğince basit tutmayı seviyoruz. Son kullanma tarihi (neredeyse) geçmiş olan ürünler en düşük fiyatlarla satılır.”

Nijmegen, Molenpoort 33 numarada açılan market ile ilgili bilgi almak için Datumvoordeelshop web sitesini veya mağazaya ait instagram hesabını takip edebilirsiniz. 

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Datumvoordeelshop

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş