Telekom şirketi T-Mobile Hollanda artık Odido adını kullanacak. Şirket, bağımsız bir Hollandalı marka olarak faaliyet göstermeye devam edecek, sınırsız konuşma ve interneti standart hale getirecek. Ayrıca Tele2 marka adı da Odido ile değiştirilecek. 

Şirket CEO’su Søren Abildgaard, Odido ismiyle farklı bir strateji uygulayacaklarını belirtirken, "Odido'da merkezde teknoloji değil, tamamen insanlar var," şeklinde açıklama yaptı.

Yenilenen müşteri hizmetleri
Yeni sistemde müşteriler bağlantı sorunu yaşadığında Odido ile direk iletişime girebilecek. Şimdilik sadece telefon üzerinden yapılacak bu iletişim kanalı, ileride bir uygulama aracılığıyla da mümkün olacak. Şirket bu sayede, müşteri hizmetlerindeki otomatik cevaplama yönteminden, bire bir müşteri hizmetleri temsilcileri ile iletişim kurmaya geçmeyi hedefliyor. Bu mesai saatleri dışında ve hafta sonları da kullanılabilecek.

Veri kotalarında yenilik
Odido, müşterilerine standart olarak sınırsız veri ve konuşma imkanı sunacak. Şirketin, sınırsız konuşma ve internetle dört farklı ‘Sınırsız-abonelik’ sunacağı belirtiliyor. Bu abonelikler arasında saniyede 10 megabit (20 euroluk abonelik) ile 1 gigabit (49,50 euroluk abonelik) arasında değişen hız farkları bulunacak. 

En pahalı 'Sim Only' aboneliğinin aylık fiyatı 49,50 euro, en ucuz aboneliğin ise 27,50 euro olacak. Bunun dışında sınırsız paketleri olmayan mobil abonelikler de yer alacak.

Pazar payı en büyük şirket: Odido
Hollanda’da mobil telefon ve mobil internet alanında üç büyük şirket bulunmakta. Bunlardan ilk ikisi Vodafone Ziggo (Vodafone, Hollands Nieuwe) ve KPN (KPN, Simyo, Youfone). Şimdi de Odido (Odido, Ben, Simpel) yaklaşık yüzde 30 ila 35'lik pazar payı ile en büyük şirket konumunda. Tele2 Thuis gibi Ben ve Simpel markaları aynen kalacak. Tele2’nin daha sonra Odido’ya dahil olacağı belirtiliyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş