Hollanda'nın başkenti Amsterdam'ın Maassluisstraat sokağında dün akşam saat 19:30 sularında yaşanan olayda, görgü tanıklarının ifadesine göre iki kişinin otomatik silahlarla etrafa rastgele ateş açtıkları belirtildi. 

Olayın ardından Maassluisstraat'taki dört katlı bir apartmanın çok sayıda penceresinde kurşun delikleri bulundu. Edinilen bilgiye göre evlerde kimsenin yaralanmadığı açıklandı. 

Bir kişi hayatını kaybetti

Dün akşam yaşanan olayda önce yaralanan ya da ölenin olmadığı belirtilirken, bugün yapılan açıklamada ise olaydan zarar gören 27 yaşında bir kadının hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. 

İki kişinin otomatik silahlarla kurşun yağdırdığı esnada olay yerinden geçen bir taksinin 27 yaşındaki bayan sürücüsünün vurulduğu ve kendi imkanları ile hastaneye gittiği belirtildi. Bugün yapılan açıklamada ise talihsiz kadının, hayatını  kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Polis ekipleri, hayatını kaybeden kadın ile bilgi vermekten kaçınırken, olayın şüphelilerinin arandığı bilgisini paylaştı. Polis, otomatik silah kullanan iki kişi olduğunu belirtirken, kurşun yağmurundan sonra, üçüncü bir şüphelinin kullandığı gümüş gri renkle bir araba ile kaçtıkları bilgisini verdi. 

Amsterdam polisi, olayın ardından göz altına aldığı 3 kişinin ise olayla ilgili bir bağlantılarının olmadığını açıkladı. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU