Haftanın ikinci iş günü sabah saatlerinde bulutlu bir gökyüzü ile başlayacak. Genel olarak sıcaklık 14 ila 17 derece arasında seyredecek ve batı kesimlerde yer yer hafif yağış geçişleri görülecek. Öğleden sonra güneş daha fazla kendini gösterecek.

Çarşamba günü sıcaklıklar kıyı kesimlerde 27 ile doğuda ise 31 dereceye kadar çıkacak. Rüzgar güney yönlerden hafif ve orta kuvvette esecek. 

Perşembe günü haftanın en sıcak günü olacak. Öğle saatlerinde batı kesimlerinde 27 ila 29 derece, iç kesimlerde ise 32 ila 33 derece arasında seyredecek.

Cuma gününden itibaren rüzgarın yönü güneyden kuzeye doğru dönecek ve sıcaklıklar bu sayede düşecek. Cuma günü için yağmur ihtimalleri de biraz artacak. 

Hafta sonunda sıcaklıklar biraz daha düşecek. Güneş ve bulutlu havanın yer yer etkili olacağı Cumartesi ve Pazar günleri bazı bölgelerde hafif yağış görülecek.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın