Perakende zinciri Primark, Winnie the Pooh şeklindeki yemek tabaklarının sağlık açısından zararlı madde içerdiği gerekçesiyle geri toplattığını açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamada, çocuklar için üretilen 6041901 numaralı ve 4 aralık 2021 tarihinden itibaren mağazada satışı yapılan Winnie the Pooh desenli tabakların geri çağrıldığı belirtildi.

Açıklamada; geri çağırma işlemine tabi olan tabaklarda, yasaların izin verdiğinden daha yüksek konsantrasyonlarda kurşun ve formaldehit tespit edildiği, bu maddelerin gıdalara bulaşmasının sağlık açısından risk oluşturabileceği vurgulandı.

Daha önceden Winnie the Pooh tabaklarından satın alan müşterilerin, tabakları kesinlikle kullanmaması tavsiyesinde bulunan şirket, herhangi bir Primark şubesine bırakılması halinde kasa fişi olmaksızın ürünün satış bedelinin kendisine geri iade edileceğini kaydetti.

Primark'ın Winnie the Pooh yemek tabağının bu geri çağrılması hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler şirketin müşteri hizmetleri departmanıyla [email protected] mail adresi aracılığıyla iletişime geçebilir.
winnie de pooh

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın