Bugün bir açıklama yapan Zeeland-West-Brabant polisi, Çarşamba günü bir video paylaşım sitesinde ortaya çıkan ve Roosendaal'daki A58 karayolunda, gün içi bir saatte, 195 kilometre hızla hareket eden  ve bu sürüşü telefonla kaydedip yayınlayan iki sürücünün arandığını açıkladı.

Henüz ne zaman ve kimler tarafından yüklendiği bilinmeyen videoda bir sürücünün seyir halindeki diğer araçların arasından, ve sağından nasıl geçtiği ve aynı hızda giden başka bir aracı takip ettiği görülüyor. Arka planda ise yüksek sesle çalınan bir müzik duyuluyor.

Videoyu çeken kişi, merceği kısmen yolu ve kilometre sayacını gösterecek şekilde

tutuyor Ayrıca ekranda birkaç kere bir çarpışma tehlikesi oluştuğuna dair uyarı ışığının yandığı görülüyor. Sürücünün diğer araçlardan kaçınmak için düzenli olarak frene basmak ve yolun sağından geçmek zorunda kaldığı da net olarak görülüyor.

Polis açıklamasında; video paylaşım sitesi Dumpert’a yüklenen video ile ilgili araştırma başlatıldığını belirtti.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın