Çarşamba günü öğleden sonra Roermond'da bir evde yaşanan korkunç olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. Polis bir süredir ayrıldığı sevgilisini takip eden adamın önce kadını öldürdüğünü daha sonra da intihar ettiğini açıkladı.

Çarşamba akşamüzeri gerçekleşen olay!
Saat 18:30 civarında Kasteel Hillenraedtstraat adresinde bulunan evde birinin intihara meyilli olduğuna dair ihbar alan polis, derhal harekete geçti. Eve gelen polisler içeriden silah seslerii gelmesi üzerine olaya müdahale etmek için bir müzakereci çağırdı. Ancak tüm bu çabalara rağmen evin kapısı açılmadı.

Bunun üzerine zorla eve giren polis ekipleri, içeride silahla vurulmuş bir kadın ve bir erkeğin cansız bedenleri ile karşılaştı.

Bugün polis tarafından yapılan açıklamada, ölen kişilerin kimlikleri hakkında bir açıklama yapılmadı. Polis sözcüsü; soruşturmanın halen devam ettiğini, olası zanlının intihar ederek hayatına son vermesine rağmen, her iki kişinin yakınları açısından bilgi verilmesinin doğru olmadığını aktardı.

Bir süredir takip ediyordu!
AD gazetesine göre; ölen kadın sosyal medya paylaşımlarında, yakın zaman önce adamla olan ilişkisini sonlandırdığını, o zamandan beri adamın kendisini takip ettiğini ve bir süredir tehdit edildiğini hissettiğini açık açık belirtiyordu. 

Haberde kadının ölümünden haftalar önce arkadaşlarına “eski sevgilisinin kendisine bir şey yapmasından korktuğunu” söylediği aktarıldı.

Takip ediliyordu
Polis, kadının takip edildiği bilgisini doğruladı ancak bunun nasıl gerçekleştiği, hangi yollarla takip edildiği, kadının bu konuda polise ihbar veya şikayette bulunup bulunmadığı veya aralarındaki ilişkinin tam olarak nasıl geliştiği ve cinayete kadar gelindiği gibi konuların geniş çaplı olarak araştırıldığını aktardı.

Olayla ilgili çok fazla soru işareti bulunduğunu ve bunların hepsinin ayrıtılı bir şekilde araştırıldığını belirten polis, soruşturmanın yararına, daha fazla bilgi verilmeyeceğini kaydetti.

Polis cinayetin yaşandığı evde bugün olay yeri inceleme ekiplerinde araştırma yaptığını, daha sonra evin ölen kadının yakınlarına bırakıldığını belirtti.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın