Haziran ayında sokak ortasında bir kavgaya karışan ve bıçaklanarak öldürülen 18 yaşındaki Emre Sarpdağ cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Polis Emre'yi öldüren bıçaklama olayından hemen önce meydana gelen şüpheli bir soyguna karıştığı şüphesiyle 3 gencin yakalandığını duyurdu.

Emre Sapdağ 25 Haziran günü aldığı bıçak darbeleri sonrasında hayatını kaybetti. Dün polis tarafından yakalanan biri 16, diğerleri 19 yaşında olan üç gencin Prins Hendriklaan'da gerçekleşen bıçaklama olayından hemen önce olası bir soyguna karışmış olduklarından şüpheleniliyorlar. 

AD gazetesinde yer alan habere göre; 18 yaşındaki Emre Sarpdağ'ı bıçaklayarak öldürdüğünden şüphelenilen 19 yaşındaki Vlaardingen’de ikamet eden genç, maktulün iki tanıdığı tarafından büyük ihtimalle tuzağa düşürüldü. Sözü edilen bu iki kişinin genci Rotterdam'dan arabayla evinin yakınındaki bir parka götürdüğü ve orada bıçaklanarak öldürülen Sarpdağ ile karşı karşıya gelindiği tahmin ediliyor. 

Gazetenin kaynaklarına göre, 18 yaşındaki Sarpdağ ile 19 yaşındaki gözaltına alınan genç  birbirlerini uyuşturucu çevresinden tanıyordu ve ikilinin arasında belli bir süredir gerginlik yaşanıyordu. 

Polis Vlaardingen’de gerçekleşen olayda Emre’nin gençlerden birini kandırmaya çalıştığı ve daha sonra elindeki bıçakla genci tehdit ettiğinden şüpheleniyor. Olay sonrasında 19 yaşındaki bir gencin yaralı olarak gözaltına alındığı biliniyor. 

Polis açıklamasında, bıçaklamanın kesin nedeninin hala bilinmediği ve olayın geniş çaplı araştırıldığı belirtildi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın