Geçtiğimiz hafta etkili olan yağmurun ardından bu hafta Pazartesi akşamından itibaren bulutların azaldığını ve gün içinde güneşin daha fazla kendini gösterdiğini göreceğiz. Özellikle Perşembe gününden sonra sıcaklıklar 20 dereceye çıkacak.

Pazartesi günü yer yer bulutlu bir hava etkili olacak. Minimum sıcaklıklar hafta başında 7 ila 11 derece arasında seyredecek ve kuzeyden kuzeydoğuya doğru zayıf ila orta şiddette rüzgar etkili olacak.

Salı günü kuzey kesimler bulutlu kalmaya devam edecek, ancak ülkenin geri kalanında güneş etkisini gösterecek. Güneydoğuda ise ara sıra sağanak yağış ihtimali var. Sıcaklıklar kuzeyde 14 ila 15 derece, ülkenin diğer kesimlerinde ise 17 ila 18 derece arasında değişiyor. 

Çarşamba günü yine ara sıra sağanak yağış görülebilir, ancak Perşembe gününden itibaren hafta sonu boyunca hava durumu önemli ölçüde iyileşecek. Hava neredeyse kuru kalacak ve güneş düzenli olarak kendini gösterecektir. Sıcaklıklar 20 dereceye ya da biraz üzerine çıkacak.
©Sonhaber.eu 

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda’ da yeni kurulacak hükümet oturum haklarını kısıtlayacak Hollanda’ da yeni kurulacak hükümet oturum haklarını kısıtlayacak

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.