Hafta sonunda gökyüzünde yer yer yoğun bulutlar olmasına rağmen yağmur ihtimali pek gözükmüyor. Cumartesi ve pazar günleri bulutların arasından güneşin de kendini göstermesiyle , “Tam Hollanda havası” denecek nitelikte bir hava olacak. Ülke genelinde sıcaklıklar 20 ila 24 derece arasında seyredecek.

Cumartesi: Güneş ve bulut
Cumartesi günü hava bulutlu ve güneşli geçecek. Bazı bölgelerde bulutlanmanın yoğunlaştığı ve havanın griye döndüğü görülecek.

Bu öğleden sonra, kümülüs bulutları ve güneş dönüşümlü olarak kendini gösterecek ve çok sakin bir yaz havası olacak. Gün boyunca yağmur yağması beklenmiyor. Sıcaklık kıyılarda 21 dereceye, iç kısımlarda 23 ila 24 dereceye kadar yükselecek. 

Rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette esecek. Öğleden sonra kuzeyde bulutlar azalacak ve hava biraz daha güneşli olacak.

Akşam saatlerinde hava sakin geçecek. Gece sıcaklıklar kıyılarda 10 dereceye iç kesimlerde ise 14 dereceye kadar düşecek. Yerel olarak sis oluşma ihtimali bulunmakta.

Pazar: Güneşli bir gün
Sabah birçok yerde güneşli bir hava ile başlayacak olan Pazar günü yer yer bulutlu bir görüntü sergilese de öğleden sonra tamamen yerini güneşe teslim edecek. 

Sıcaklıklar; ılıman kuzey rüzgarının etkisi ile kuzey kıyılarında 20 derece, ülkenin güneydoğusunda ise 24 dereceye kadar çıkacak.

Pazar günü akşam saatlerinde hafif bir bulutlanma ihtimali bulunmakta.

Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece saatlerinde doğu  bölgelerinde sıcaklıklar 9 dereceye, batı kesimlerinde ise 12 ila 13 dereceye kadar düşecek.

Önümüzdeki hafta tahmini
Önümüzdeki hafta yine bulut ve güneşin bir kombinasyonu şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor. Yağış ihtimali fazla gözükmüyor. Genel olarak sıcaklıkların 20 ila 23 derece arasında seyretmesi, Çarşamba günü ise bazı bölgelerde 23 ila 26 dereceye kadar çıkacağı tahminler arasında yer alıyor.

Foto: Florian de Graaf - Unsplash

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın