Hollanda Beyazay Derneği ve Hollanda Diyanet Vakfı işbirliği ile düzenlenen Engelsiz Umre Ziyareti kafilesi dualarla uğurlandı.

Hollanda Beyazay Derneği ve Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) işbirliğiyle düzenlenen Engelsiz Umre Ziyareti için bir araya gelen kafile dün saat 15:00’da Amsterdam Schiphol Havaalanından kalkan uçak ile kutsal topraklara uğurlandı.

Bir din görevlisi ve engelliler ile refakatçılarından oluşan 35 kişilik kafilenin Umre ziyareti 10 gün sürecek.

İlk olarak Medine’ye gidilecek. Medine’ye yapılacak 4 günlük ziyaretin ardından Mekke’ye geçecek olan grup 21-02-2023 tarihinde kutsal topraklardan ayrılarak Amsterdam’a dönecek.

WhatsApp Image 2023-02-12 at 10.34.39

Hollanda Beyazay Derneği tarafından Umre ziyaretine yönelik yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Her zaman engelli kardeşlerimizi sosyalleştirmeyi amaç edinen Hollanda Beyazay Derneği, yine bir ilke imza attı ve Engelli kardeşlerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürdü. Biz Hollanda Beyazay Gönüllüleri 11-02-2023 cumartesi günü Amsterdam Schiphol Havaalanında Engelsiz Umre yolcularını uğurlamaya giderek yaşadıkları heyecana ortak olduk.

Üyelerden kıymetli Sultan ve ailesinin heyecanlı tebessümlerini ve üyelerden İbrahim'i sevenlerin onu uğurlarken yaşadıkları duygu dolu anlara şahit olduk.  Umre kafilesinin gözlerinde ki mutluluk ve Schiphol’da ki manzaraları görülmeye değerdi.

Bu heyecanımıza ortak olan ve dünyada güzel şeylerinde olduğunu duyurmamıza yardımcı olan basın mensuplarına da teşekkür ederiz.”

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.