Haftanın son mesai gününde Güneyden esen rüzgarın da etkisiyle sıcaklıklar 17 dereceye kadar çıkacak. Cumartesi günü de etkili olacak sıcak hava, akşam saatlerinden itibaren yerini yağmura bırakacak.

Cuma günü sabah saatlerinde sıcaklıklar 9 derece civarında seyretse de akşam saatlerine doğru 17 derecelere çıkacak. Bahar günlerini anımsatan sıcaklıklar yarın da etkili olacak.
Cumartesi günü sıcaklıkların kıyı kesimlerde 10 derece civarında Limburg’da ise 17 derece olacağı belirtildi.

Weer.nl sitesinde yer alan bilgiye göre cumartesi öğleden sonra hava bulutlanmaya başlayacak ve akşam saatlerinde, güney bölgelerinden başlayarak iç kesimlere doğru şiddetli yağmur ve dolu yağışı görülecek.

Pazar günü sıcaklıklar biraz daha düşecek. Yer yer yağmur geçişleri görülecek. Öğleden sonra sıcaklıklar 9 ila 13 derece arasında seyredecek.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.