Brabant’ta üç internet şirketine sahip girişimci Joris Toonders, çalışanlarına Noel paketi yerine çok daha kullanışlı bir hediye vermeyi kararlaştırdı. Şirket çalışanlarının aralık ayı boyunca yapacakları alışverişleri şirket tarafından karşılanacak.

Basına yansıyan habere göre; Yonego, Bambelo ve Xpendy adlı çevrimiçi hizmet veren şirketlerin kurucusu, 34 yaşındaki Joris Toonders, çoğu gençlerden oluşan yüzden fazla çalışanına orijinal bir Noel hediyesi verme kararı aldı. 

Buna göre; tüm çalışanlara Noel paketi yerine, içinde reklam ilanı ve altın renkli bir zarf bulunan bir alışveriş çantası gönderildi. Tüm personel aralık ayı boyunca süpermarket, fırın, kasap ve manavdan yaptığı alışverişlerin fişlerini bu zarfa koyarak şirkete verecek. Bu şekilde bir nevi personelin hepsine bir aylık açık çek verilmiş oldu.

“Şirket kültürümüze uyan bir davranış”
Toonders basına yaptığı açıklamada, herhangi bir alışveriş limit belirlenmediğini belirtirken, “Tüm meslektaşlarıma güveniyorum ve herkesin bundan son derece keyif almasını umuyorum.” Yorumunu yaptı.

Bu hediye paketinin toplamda şirkete ne kadara mal olacağını bilmediğini belirten Toonders, “Ocak başında bunu göreceğiz. Şu an için büyük bir soru işareti. Aslında şirketimizde verilerle çok çalışıyoruz, bu yüzden bunun hala tamamen bilinmemesi garip. Ama bu bir problem değil. Eylemin ne getireceğini zaten biliyorum: tüm çalışanlar bundan bir ay boyunca keyif alacak. Bu aynı zamanda bir şirket olarak kültürümüze de uyuyor.” dedi.

On beş yaşında Yonego adlı şirketi kurduğunu belirten Toonders, “Yonego ‘ya ben 65 yaşıma geldiğimde şirketin 50 yaşında olacağı düşüncesiyle başladım. Bu yüzden uzun vadeli düşünüyorum. Kurum kültürünün çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu; personelin iyi vakit geçirmesini istediğim anlamına geliyor.” şeklinde ifade kullandı.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.