Pazar günü akşam saatlerinde Winterswijk köyü Wheme adresinde yaşanan korkunç olay tüm köyü şoke etti. Olayın yaşandığı eve gelen polis ekipleri bir kadın ve bir adam cesedi ile karşılaştı.

Gelderlander gazetesi, güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgiye dayanarak verdiği haberinde, ölen adamın Achterhoek bölgesinde çalışan bir polis memuru olduğunu ve karısını öldürdükten sonra intihar ettiğini duyurdu. Gazetenin bu iddiası henüz polis tarafından doğrulanmadı. 

Olayın yaşandığı apartmanda yaşayan bir komşunun bağrış sesleri duyduğu için polise ihbarda bulunduğu ve polisin derhal olay yerine intikal ettiği belirtiliyor.  

Elde edilen bilgiye göre saat 18:00 civarında belirtilen adrese gelen polis ekipleri evde bir kadın ve bir erkek cesedi ile karşılaştı. Polis sözcüsü olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını belirtti ancak daha fazla açıklama yapmadı. Sözcü, "Hala evde ne olduğunu araştırmakla meşgulüz, bu yüzden henüz bir şey söylemek için çok erken" ifadesini kullandı.

Olayın yaşandığı sokakta polisin yanı sıra olay yeri inceleme ekiplerinin de olduğu görüldü.

Winterswijk 02

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş