Etos ve Albert Heijn gibi bazı market ve dükkanlarda satışı yapılan Pure Goat Company şirketinin ürettiği Volledige Zuigelingenvoeding 1 bebek mamaları geri çağrıldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, mama kutularının içerisindeki plastik kaşıktan kopan bazı küçük plastik parçaların, mama tozuna karışma ihtimali bulunduğu belirtildi. Daha önceden mamalardan satın alan tüketicilerin mamaları kullanmaya devam etmemesi uyarısında bulunuldu.

Geri çağrılan ürünlerin özellikleri şu şekilde:
Pure Goat Company Volledige Zuigelingenvoeding 1 bebek maması tozu
Kutu ağırlığı: 800 gram
Parti numarası (batchnummer) : L1257
Üretim tarihi: 14-09-2021
Son kullanma tarihi: 14-09-2023

Şirket belirtilen ürün numarasına ait mamaların kesinlikle kullanılmaması gerektiğini belirtirken, tüketicilerin ürünü The Pure Goat Company’e geri göndermeleri çağrısında bulundu. 

Geri gönderim işlemi için detaylı bilgiyi şirketin web sitesi üzerinden bulabilirsiniz. 

Detaylı bilgi almak için şirkete 020 – 220 34 32 numaralı telefon veya [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.

mama açıklama

Foto: Pure Goat Company

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın