Utrecht’in Overvecht semtinde pazartesiyi salıya bağlayan gece saatlerinde bir bıçaklama olayı gerçekleşti. Bıçaklanan kadın hastanede hayatını kaybetti. Polis kadının eşini gözaltına aldı.  

Utrecht polisinden yapılan açıklamada gece saat 02:00 sularında gerçekleşen olayda 52 yaşındaki kadının bıçaklandığı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Evde bulunan kadının kocası gözaltına alındı.

Utrecht polisinin bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hastaneye kaldırılan kadının hayatını kaybettiği ve olay yerinde gözaltına alınan 43 yaşındaki adamın  sorgusunun devam ettiği belirtildi.

Evde gerçekleşen bıçaklama vakasının aile içi bir şiddet vakası olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirten polis, yakalanan zanlının sorgusunun devam ettiğini aktardı.

Olaya neyin neden olduğu ve nasıl gerçekleştiği henüz netlik kazanmadı.

©Sonhaber.eu
Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.