Yaklaşık iki hafta önce Almere’de gerçekleşen bir ev baskınında bulunan milyonlarca euronun sayımı bitti. Polis uyuşturucu baskını için gittiği evden 8 milyon euro nakit çıkardı.

Yapılan son açıklamaya göre, iki hafta önce Almere Leemwierde'deki bir adrese uyuşturucu şüphesiyle baskın yapıldı. Eve giren polis memurları içerde duran deste deste parayı görünce destek çağırdı ve ev polis ablukasına alındı.

Ele geçirilen paranın sayımı ise günler sürdü. Bu hafta Cuma günü yapılan açıklamada, ele geçirilen paranın 8 milyon euro olduğu belirtildi. Evde ele geçirilen 200 kilogramın üzerindeki uyuşturucu ise imha edildi. 

Arama sırasında Almere'den 64 yaşında bir adam ve Amsterdam'dan 36 yaşında bir adam gözaltına alındı. Mahkeme bu kişilerin 90 gün gözaltında tutulmalarına karar verdi.

Hollanda'da yüksek sağlık maliyetleri nedeniyle tedaviyi erteleyenler artıyor Hollanda'da yüksek sağlık maliyetleri nedeniyle tedaviyi erteleyenler artıyor

almire para

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Politie.nl

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.