Weeronline, Çarşamba günü ülkenin bazı bölgelerinde hala biraz gri bir havanın hakim olacağını, ancak Perşembe gününden itibaren bahar havasına merhaba diyeceğimizi açıkladı. Hafta sonunda ise kafelerin teraslarını dolduracak sıcaklıklar görülecek.

Bu yıl Şubat ayı geçtiğimiz yıllara göre daha kapalı, yağmurlu ve yer yer fırtına ile geçti. Ülke genelinde Şubat ayında normalde 96 saat olan güneş süresi bu yıl ortalama 55 saate indi. Ancak Mart ayının başlangıcı tamamen farklı görünüyor.

Türkiye'de yabancı plakalı aracı ile uzun süre kalacak gurbetçiler için rehber Türkiye'de yabancı plakalı aracı ile uzun süre kalacak gurbetçiler için rehber

Perşembe günü bahar havası hakim olmaya başlayacak. Yağışsız ve bol güneşli bir gün olacağını belirten meteorologlar, sıcaklığın 11 ila 13 derece arasında geçeceğini tahmin ediyor. Ancak perşembeyi cumaya bağlayan gece saatlerinde sıcaklıklar donma noktasına kadar düşecek.

Weeronline'a göre Cuma günü güneşli geçecek ve sıcaklıklar kuzeyde 10 dereceye, güneyde ise 14 dereceye kadar yükselecek. 

Hafta sonu hava çoğunlukla kuru kalacak ve Cumartesi günü muhtemelen 10 ila 15 derece ile haftanın en sıcak günü olacak. Pazar günü bulutlar artacak. Hafta sonundan sonra hava birkaç derece daha serinleyecek ve yağış ihtimali de biraz artacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.