Perşembe günü sabah saatlerinde ortadan kaybolan ve gün içinde hakkında Amber Alert uyarısı yayınlanan 13 yaşındaki Marley’in sağ salim bulunduğu belirtildi.

Dün akşam saatlerinde Burgernet Flevoland sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Marley’in bulunduğu ve sağlığının iyi olduğu kaydedildi.

Polis sözcüsünün yaptığı açıklamada da “en önemlisi sağlıklı bir şekilde bulunması” şeklinde ifade kullanıldı. Polis olay hakkında başka bir detay vermedi.

Marley, Perşembe günü sabah bisikletiyle De Tjalk okulundan ayrıldığından beri kayıptı. Günün ilerleyen saatlerinde bir erkekle görüldüğü haberi paylaşıldı. Genç kızın yanında görülen adamın siyah, Avustralya markalı bir gömlek ve turuncu ipleri olan mavi bir şort giydiği, gri renkli akülü ve yeşil bir koltuk kılıfı olan siyah bir e-bisiklete kullandığı belirtildi. Bu kişinin Marley'nin babası olup olmadığı açıklanmadı.

Perşembe günü ortaya çıkan bilgilere göre; 2019 yılı Aralık ayında Marley için yine Amber Alert uyarısı verildi. Ailesinin yanından alınan Marley, o dönemde babası tarafından kaçırılmıştı. Genç kız bir gün sonra bulunabildi ve baba tutuklandı.

Foto: Politie.nl

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın