Süpermarket zinciri Albert Heijn (AH), ufak metal kalıntıları bulunduğu gerekçesiyle beyaz ve kepekli mini baget ekmekleri geri çağırdığını açıkladı.

AH web sitesinde yayınlanan uyarı yazısında, 4lü paket halinde satışı yapılan beyaz ve kepekli mini bagetlerin raflardan toplatıldığı belirtildi.,

Şirket uyarı yazısında toplatılan ürünlerin son kullanma tarihinin 31 Temmuz 2022 olduğu belirtildi.

AH açıklamasında geri çağrılan mini baget ekmeklerde insan sağlığını etkileyebilecek metal kalıntıları tespit edildiği vurgulandı. 

Daha önce satın alınmış ürünlerin tüketilmemesi gerektiğini belirten AH, tüketicilerin ürünü mağazaya teslim etmelerini ve satın alım bedelinin kendilerine iade edileceğini duyurdu.

Online olarak AH web sitesi üzerinden alışveriş yapan müşteriler de şirketin web sitesinde hazırlanan özel bir formu doldurarak satış bedelini talep edebilecek.

Geri çağırma ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen tüketicilerin şirketin Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebileceği belirtildi
ahonline_xlArticle

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın