Hollanda'nın Valkenswaard şehrinde, cumartesi öğleden sonra akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Bir otomobil hırsızı, içinde iki küçük çocuk bulunan ve arkasında kanolar taşıyan bir araba çaldı.

Polis, Burgernet adlı uygulama üzerinden vatandaşlara, arka koltuğunda çocuklar bulunan gümüş gri renkteki Toyota marka aracı görmeleri halinde kendilerine bilgi vermeleri çağrısında bulundu. İhbarın hemen ardından, çocuklarla birlikte araç, Eindhoven şehrinde bulundu.

Yerel yayın organı Omroep Brabant'ın haberine göre, otomobil hırsızı, bir polis helikopterinin de dahil olduğu geniş çaplı arama çalışmalarına rağmen henüz bulunamamış. Hırsızın yaklaşık 50-60 yaşlarında, kısa gri saçlı bir erkek olduğu düşünülüyor. Şüphelinin gömleksiz dolaştığı ve omuzlarının arasında büyük bir dövme bulunduğu belirtiliyor.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Ömer Aşıran