Türkiye’nin Rotterdam Başkonsolosluğu; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Türkiye-Hollanda Dostluğu”başlıklı bir resim yarışması düzenlendiğini açıkladı. Hollanda’da yaşayan çocuklara çağrı yapan Başkonsolosluk,  yarışmaya 7-13 yaşlarındaki tüm çocukların katılabileceğini belirtti.

Yarışma katılım şartları ve detayları
Kimler katılabilir: Hollanda’da yaşayan 7-13 yaşlarındaki tüm çocuklar katılabilirler. (2011 ve 2017 doğumlu çocuklar dâhildir.)
Resim konusu: Türkiye-Hollanda Dostluğu
Yapım tekniği: (Her türlü teknik kullanılabilir. Örnek: suluboya, pastel boya vb.)

Başvuru sırasında aşağıdaki bilgilerin iletilmesi gerekiyor:
Başvuru sahibi çocuğun adı-soyadı, doğum tarihi, Hollanda’da yaşadığı adres, velisinin adı-soyadı ve cep telefonu.

Son Başvuru Tarihi: 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17:00
Başvuru Yöntemi: Yarışmaya katılmak isteyen çocuklarımızın resimlerinin 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar Başkonsolosluğumuza teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvurunun gönderileceği adres: Westblaak 2 3012 KK Rotterdam

Dereceye giren çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle 8 Mayıs 2024 tarihinde Rotterdam’da düzenlenecek kutlama programına aileleriyle birlikte davet edilecek.

Kutlama alanında ödüller takdim edilerek, dereceye giren resimler sergilenecek; ayrıca, sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşılacak.

Hollanda’da Randstad dışında konut fiyatları rekor seviyelere ulaştı Hollanda’da Randstad dışında konut fiyatları rekor seviyelere ulaştı

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.