Kovid-19'un ortaya yeni çıkan ve daha hızlı yayılma gösteren İngiltere kaynaklı mutasyon riski nedeniyle, Hollanda, İngiltere, Danimarka ve Güney Afrika'dan Türkiye'ye olan uçuşları durdurma kararı aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda: "Koronavirüsün mutasyonuyla İngiltere'de bulaş hızının arttığı bildirilmiştir. Cumhurbaşkanımızın talimatı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın koordinasyonu ile tedbiren; İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Güney Afrika'dan ülkemize olan uçuşlarda geçici durdurma kararı alınmıştır" açıklamasını yaptı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi: Yolcularımız bilet işlemleri konusunda mağdur edilmeyecektir

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Hollanda, İngiltere, Danimarka ve Güney Afrika'dan Türkiye'ye olan uçuşların geçiçi durdurulma kararı ilgili sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada:  "Sevgili Yolcularımız; İngiltere, Danimarka, Hollanda, Güney Afrika'dan uçuşların durdurulma kararına istinaden, hiç bir yolcumuzun bilet işlemleri konusunda acele etmemesini rica ederiz. Hiç bir yolcumuz bilet işlemleri konusunda mağdur edilmeyecektir" paylaşımında bulundu. 

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU