Geçtiğimiz hafta yaşanan ve güvenlik kamerasına yakalanan görüntüde; bir kadının arkası dönük vaziyette durduğu ve yanındaki çocuğuna ait oyuncak arabayı yoldan uzaklaştırmak için hamle yaptığı görülmekte. 

Kadının o sırada arkasının bebek arabasına dönük olduğu görülen görüntüde, tam eğildiği sırada yanlışlıkla bebek arabasına dokunduğu ve bu dokunuşla birlikte bebek arabasının hareketlendiği görülmekte. Hareketlenen bebek arabası, yokuştan aşağı doğru hızlı bir şekilde kayıyor ve kanal kenarındaki büyük direklere çarparak kanala düşüyor.

O sırada karşı kaldırımda olan ve bebek arabasının kanala doğru hareket ettiğini gören bir adam ise hiç vakit kaybetmeden arabanın arkasından suya girerek, bebeği kurtarıyor. 

Yaşananları NH haber sitesine anlatan Frans Keizer adlı görgü tanığı, bebek arabasının kaydığını görünce aracını durdurduğunu söylüyor.

Keizer; o sırada başka bir kişinin suya atladığını gördüğünü, kanalın kanal 3 metre derinliğinde olduğunu ve adamın ise hiç vakit kaybetmeden, bebek arabası suya düşer düşmez hemen kanala atladığını belirtiyor.  

Suya atlayan kişinin bebek arabasını yukarı doğru kaldırdığını ve kendisinin de kanal kenarından arabayı aldığını belirten Keizer, bebek arabasındaki oğlan çocuğunun sudan çıkınca gülümsediğini söylüyor.

Yaşananları sosyal medya hesabından anlatan anne ise olay sonrası kontrol amaçlı çocuğunu doktora götürdüğünü, oğlunun sıhhatinin iyi olduğunu belirtirken, yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Foto: NH Nieuws video

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©️SONHABER.EU