Hollanda’nın bilinen mağazası Zeeman, ahşap, kamera şeklindeki oyuncakların güvenlik nedeniyle toplattığını açıkladı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada; oyuncak kameraların  bazı parçalarının yerinden çıktığı ve bu nedenle özellikle küçük çocuklarda boğulma tehlikesi yarattığı için toplatıldığı belirtildi.

Geri toplatılan ürün
Sözü edilen ahşap kameraların 22 Kasım - 1 Mart 2022 tarihleri arasında satılan, 82898 numaralı oyuncaklar olduğu belirtiliyor.

Açıklamada müşterilerin, bu ürünü kesinlikle kullanmamaları ve satın aldıkları mağazaya iade etmesi gerektiği önemli vurgulandı.İade edilen ürünlerin satın alma bedeli müşteriye geri ödenecek.

Konu ile ilgili olarak daha fazla bilgi almak için şirketin 0172 – 482 911 numaralı müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın