Geçtiğimiz hafta Rotterdam’dan 26 yaşında bir kişi ile Sırbistanlı 40 yaşında bir adamın arasında geçen bir görüşmeden şüphelenen Amsterdam polisi, yapılan takip sonrasında şehir merkezinde, kimsenin ikamet etmediği bir eve ulaştı.

Polisin bu hafta kamuoyu ile paylaştığı açıklamaya göre; geçtiğimiz hafta Perşembe günü sözü edilen ikili, bir araya geldi. 

Ancak ikilinin davranışlarından şüphelenen polis, görüşme sonunda Rotterdam’dan gelen kişinin aracını durdurarak aradı. Araçta şüpheli hiçbir şeye rastlanmadı. Sırp adamı takip eden polis memurları ise adamın Amsterdam merkezde bir eve girdiğini gördü. 

Polis; adama binadan çıktığında, neden içeride olduğu sorusunu yöneltti ancak net bir cevap alamadı. Bunun üzerine yapılan ilk araştırmada adamın o adreste ikamet etmediği hatta bu adreste kimsenin kayıtlı olmadığını gören polis, durumdan şüphelenerek eve girip kontrol etti. 

Evde 5 milyon euronun üzerinde nakit para dolu büyük bir torba ile karşılaşan polis ekipleri yapılan aramada ayrıca onlarca kilo uyuşturucu ve ateşli silah ele geçirdi.

Polis arama yapılan evin “zula evi” olarak kullanıldığının tahmin ediyor. 40 yaşındaki Sırp adam halen gözaltında tutuluyor.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın