Venray’da ikamet eden Kurtoğlu ailesi, geçirdiği kanser hastalığını atlatamayan kızları için Türkiye’den gelecek cevabı bekliyordu. Ancak ailenin tek kız Arzu’nun hayata tutunacak gücü kalmadı ve aramızdan ayrıldı.

Arzu’nun abisi Haluk Kurtoğlu, SonHaber muhabirine yaptığı açıklamada, Arzu’nun cenaze namazının dün (10 Mayıs 2022) saat 15:30′da Venray Hacı Bayram caminde kılındığını aktardı.

Cenaze Trabzon’da defnedilecek
Kurtoğlu Arzu’nun cenazesinin memleketi Trabzon’da defnedileceğini belirtirken, “Ben bu akşam Arzu’yla uçakla Türkiye’ye uçuyorum.  Allah’ın izniyle yarın sabah 9’a doğru Trabzon’da olurum. Büyük ihtimalle yarın Trabzon merkezde Bahçecik mezarlığını babamın yanına defnedeceğiz.” dedi.

Hastalığı 18 yaşında başladı
Arzu; 18 yaşındayken beyninde teşhis edilen tümör nedeniyle ameliyat geçirdi. Ameliyattan sonra bir ay ışın tedavisi alan genç kız, kanserden kurtuldu. Fakat rahatsızlığı 20 yıl sonra tekrar baş gösterdi ve genç kızın durumu kötüleşti. Beyninde yeniden tümör oluşan Arzu’ya ışın tedavisi uygulandı. 

Yaklaşık 5 ay hastanede tedavi göre Arzu çıktığında yarım saatlik Epilepsi nöbetleri geçiriyor, konuşamıyor ve ayakları tutmuyordu. Arzu son zamanlarında oksijen, morfin ve sıvı gıda ile hayatta kalmaya çalışıyordu.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın