Geçtiğimiz hafta müşteri ile yaşadığı tartışma sonrasında feci şekilde dövülen ve aldığı yaralar nedeniyle hastaneye kaldırılan 42 yaşındaki PostNL kargocusu, hayatını kaybetti. Rotterdam Savcılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kargocunun dün gece vefat ettiğini duyurdu. 

Geçtiğimiz hafta 21 Şubat günü, Hoogvliet semti Steurweg’de meydana gelen olayda, paketi teslim edilen kişi sinirlenerek kargocuya saldırmış ve adamı ağır şekilde yaralamıştı. Darp edilen kargocu olay sonrası hastaneye kaldırıldı. 

Polisin olaydan kısa bir süre sonra yaptığı soruşturmada, 29 yaşında olduğu belirtilen bir kişi gözaltına alındı.

Yakalanan kişinin halen gözetim altında tutulduğunu belirten Savcılık sözcüsü, yaşananlar göz önüne alındığında ‘adam öldürme’ şüphesinin ağır bastığını kaydetti. 
Sözcü ayrıca, olayla ilgili olarak görgü tanıkları arandığını ve olayı gören veya duyanların polise başvurması gerektiğini vurguladı.

“Şoktayız ve çok üzgünüz”
PostNL şirketinden yapılan yazılı açıklamada, alınan bu korkunç haberin şok etkisi yarattığı belirtilirken, “Düşüncelerimiz ailesine, arkadaşlarına ve meslektaşlarına yoğunlaştı. Onların yanındayız ve bu zor zamanlarda elimizden geldiğince onları destekleyeceğiz. Teslimat yapan kişinin, işini yaparken saldırganlığa veya şiddete maruz kalması kabul edilemez bir durum.” ifadesine yer verildi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın