Ocak ayında Goes kentinde Spor parkı Het Schenge yakınlarındaki Geldeloozepad'de saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Onur Bağlan ile ilgili yürütülen soruşturmada, bir kişinin gözaltına alındığı açıklandı.

Polis tarafından yayınlanan basın açıklamasında 24 yaşındaki şüphelinin Middelburg’lu olduğu ve Zeeland bölgesindeki Oost-Souberg köyü, Vlissingeweg caddesinde yakalandığı belirtildi.

Onur Bağlan cinayeti ile ilişkili olarak saldırıya karıştığı iddiası ile gözaltına alınan kişinin sorgusunun devam ettiği aktarıldı.

Polis birden fazla tutuklama olasılığının bulunduğunu kaydetti

Onur Bağlan cinayeti
2017 – 2019 yılları arasında Goes'ta bir restoranın sahibi olan Onur Bağlan, son iki yıldır De Poel II sanayi sitesinde bir araba temizleme şirketi işletiyordu. 

Bağlan 27 Ocak tarihinde akşam 22:40 sularında 's-Gravenpolderseweg'de uğradığı saldırı sonrasında, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay sonrası Bağlan’ın tanıdıklarının ifadelerine göre Onur bir kız meselesi yüzünden tartıştı ve vuruldu. Ancak polis henüz saldırının neden olduğu konusunda bir açıklama yapmadı.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın