Akşam saatlerinde Zwolle’nın kuzeyinde bir McDonald's restoranına giren kişi, o esnada restoranda bulunan Ali Torunlar (57) ve gazeteci Hüseyin Torunlar'a (62) ateş açtı. Olayda iki kardeş can verdi. Saldırgan olay sonrası koışarak restorandan kaçtı.

RTV Ost kanalına konuşan bazı görgü tanıkları, McDonald's restoranına giren kişinin, restoranda yemek yiyen iki erkeğe ateş açtığını aktardı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre; olay anında restoranda bulunan vatandaşlar büyük panik halinde dışarı kaçmaya çalıştı. RTV Oost olay anında restoranda aralarında çocuklarında bulunduğu birçok kişinin bulunduğunu duyurdu.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri restoran çalışanlarını güvenli bir yere naklederek olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Overijssel polisinden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, olayda bizzat görgü tanığı olan ve panikle bölgeden kaçan vatandaşların polisle irtibata geçmesi çağrısında bulunuldu.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın