Yaşanan gelişmeler benzin istasyonlarındaki akaryakıt fiyatlarının bir anda zamlanmasına neden oldu. Hollanda’nın birçok bölgesinde benzin istasyonu bulunan ve sürücülerin kendi kendine araçlarının depolarını doldurmasına olanak sağlayan TinQ şirketi ise fiyatları 20 yıl öncesine çekmeye karar verdi.

TinQ tüketicilerin, kendi araçlarına yakıtlarını doldurup bedelini de banka veya kredi kartıyla kendileri ödeyebildikleri self servis benzin istasyonları ile tanınıyor.

Şirketin resmi web sitesinde yer alan açıklamada; 20’nci kuruluş yıl dönümü nedeniyle, 7-11 mart tarihleri arasında, her gün belirlenen bir istasyonda, bir saat boyunca, 20 yıl önceki fiyatların geçerli olacağı belirtildi.

Hollanda’da 2001’de benzinin litre fiyatı 1.171 euro, motorin ise 0.860 euroydu. Bugün TinQ istasyonundan aracına ikmal yapan bir kişi, şuanda geçerli fiyatlarla kıyaslandığında neredeyse litre başına 1 euronun üzerinde kazançlı olacak. 

Kampanyanın içeriği
Benzin istasyonu zinciri TinQ'nun yıldönümü promosyonunda bugün; Venray - Henri Dunantstraat (Saat 10.00-11.00 arası), Kampen – Ambachtsstraat (Saat 11.00-12.00 arası), Ospel – Kuilstraat (Saat 13.00-14.00 arası) ve Veenendaal – Wageningselaan (Saat 14.00-15.00 arası) istasyonlarında 20 yıl önceki fiyatlardan akaryakıt ikmali yapılabilecek.

TinQ promosyonu bir saat boyunca geçerli olacak ve Hollanda genelinde her gün farklı dört benzin istasyonu seçilecek. Promosyonun son günü olan 13 Mart tarihinde ise seçilen 20 benzin istasyonunda fiyatlar 20 yıl önceye çekilecek.  

Belirlenen istasyonlar ve hangi saatlerde geçerli olacağı, şirketin telefon uygulaması (app) ve web sitesi aracılığıyla bir gün önceden vatandaşlara duyurulacak. 

Şirket bu promosyonun sadece binek araçları için geçerli olduğunu, kamyon ve tırların kampanyaya dahil olmadığını ayrıca kampanya süresince vatandaşların istasyona yakıt bidonları ile gelmemesi uyarısında bulunuldu.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın