Hollanda'da son zamanlarda pedofilleri cezalandırmak için ava çıkan ve kendilerine "pedofil avcıları" diyen kişilerin karıştıkları olaylar giderek artıyor. Hengelo polisi, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada, 28 Aralık pazartesi günü yaşlı bir adamın şikayeti üzerine başlattığı soruşturmada dün reşit olmayan iki çocuğun tutuklandığı bilgisini paylaştı.

Hengelo polisi, iki çocuğun cinsel içerikli sohbet sitesi aracılığıyla yaşlı adamla temasa geçtiklerini ve yaşlı adamın küçük bir çocukla randevu yaptığını düşünerek olay yerine gittiğini belirtti. Yaşlı adamın karşısında küçük çocuk yerine iki tane reşit olmayan çocukla karşılaştığını belirten polis, yaşlı adamın şantaj, tehdit ve saldırıya uğradığını açıkladı.

Başlatılan soruşturma neticesinde yaşlı adamdan para isteyen çocukların, parayı alamaması üzerine yaşlı adamı şantaj, tehdit ve darp ettiğini belirten polis, çocukların dün tutuklandığı bilgisini paylaştı.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU