Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB), Hollanda-Letonya maçında 5 bin taraftara 52 bin seyirci kapasiteli Amsterdam Arena'nın kapısını açmaya hazırlanıyor.

Hollanda Futbol Federasyonu (KNVB), koronavirüs testi negatif çıkan 5 bin seyircinin 27 Mart tarihinde Amsterdam Arena'da yapılacak 2022 Dünya Kupası ön eleme maçı olan Hollanda-Letonya'ya katılabileceğini belirtti.

KNVB, Hollandalı taraftarların 27 Mart Cumartesi günü oynanacak maç için kademeli şekilde stada alınacaklarını açıkladı.

Sosyal mesafe ve maske kullanılmasına dikkat edilmesini isteyen federasyon, stada girecek seyircilerin yanında negatif PCR test sonuçlarını bulundurmasını istedi.

Maçı kadın hakem yönetecek

Bugüne kadar hep erkek hakemlerin kontrolünde maç oynayan Hollanda'ya, Letonya maçı için UEFA tarafından kadın hakem Stephanie Frappart atandı.

Şampiyonlar Ligi'nde düdük çalan ilk kadın hakem olan FIFA kokartlı Frappart, 20 Aralık 2020 tarihinde ilk kez Juventus - Dinamo Kiev Şampiyonlar Ligi müsabakasında görev yapmıştı. 

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın 

©️SONHABER.EU