Hollanda Diyanet Vakfı Umre şirketi Vakıf BV tarafından organize edilen birinci tur umre grubu 17 Şubat 2022 tarihinde Amsterdam Havalimanından kutsal beldeye hareket etti. 

Bir din görevlisi ve 20 umreciden oluşan grup önce Medine’ye gitti. Burada dört gün kalan grup daha sonra Mekke’ye geçecek.  

Yapılan umre ziyareti için bir açıklama yayınlayan Hollanda Diyanet Vakfı, şunları dile getirdi: 

“Hollanda Diyanet Vakfının bu umre ziyareti pandemi döneminin ardından ilk defa düzenlenen umre ziyareti olması acısından çok büyük önem arz etmektedir. Çünkü 2020 şubattan sonra günümüzü kadar hiçbir umre ziyareti yapılamamıştır. Şükürler olsun yeniden ilk umre kafilemizi kutsal topraklara yolcu ettik. Şubat ayı umre kafilesi, bir din görevlisi ve yirmi umreci den oluşmaktadır. 
Umre yapmak için en az iki asi ve negatif PCR testi beyan etmek zorundalar.
Rabbim bütün umrecilere mebrur umre nasip eylesin.”

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın