Agresif tavırlarıyla dikkat çeken 30 yaşındaki saldırgan yakalanırken, polislerin ise hafif yaralı olduğu açıklandı. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre saldırganın kullandığı minibüs 3 defa polis aracına çarparken, olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlıyı durdurmak için bir polisin silahıyla ateş açtığını söylediler.

Olay esnasında yoldan geçen görgü tanıklarının yaptığı kamera kaydında bir polisin olaydan sonra kaçmaya çalışan zanlıyı durdurmak için silahıyla ateş ettiği görülüyor.

Güvenlik güçleri kaçan zanlıyı Vijzelstraat'ta Polis motorlarıyla yolu kapatarak yakalarken, zanlının yolu kapatmak için park edilen polis motorlarına çarptığı bildirildi. Motorların üstünde memurların olmaması bir faciayı engellerken, motorların yanmaya başlaması üzerine minibüsten inerek kaçmaya çalışan saldırgan yakalandı.

Zanlının kullandığı minibüsün ait olduğu şirkete ulaşılamazken, polis saldırının sebebi hakkında bir bilgi vermedi. Polis gün içinde saldırganın sorgulanacağını açıkladı.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU