Üç aylık olan bebek Tuana Remmers’ın annesinin medyaya yapmış olduğu açıklamada, bebeğinin Türkiye’de olduğunu, sağlık durumunun da iyi olduğunu ve çok iyi bakıldığını söyledi.

Tuana bebek 22 Ekim'den bu yana kayıp olarak Polis tarafından aranırken, aramanın sebebi açıklanmayan bir şikayet olarak belirtilmişti. Polis yapmış olduğu açıklamada, bebeğin tehlikede olmadığını ancak sağlık durumundan duyulan endişe nedeniyle arandığını açıklamıştı.

Anne yapmış olduğu açıklamada bebeğinin, halen birlikte olduğu arkadaşının Türkiye'de ki ailesinin yanında olduğunu, orada çok iyi  bakıldığını ve endişe edilecek bir durumun olmadığını belirtti. 

Polis konuyla ilgili detayı açıklama yapmazken, çocuğun Türkiye’de olduğunun doğru olması durumunda, acilen Hollanda’ya getirilmesi gerektiğini, burada kayıp olarak arandığını belirtti.

Tuana bebeğin annesi, 3 çocuk annesi olduğunu ve 8 yıldır iyi bir anne olduğunu ispatlamaya çalıştığını ifade etti. Çok genç yaşta anne olması nedeniyle bazı zorluklar yaşadığını sözlerine ekleyen anne, kimsenin kendisini dinlemediğini  ve yıllardır bazı kurumlarla sorunlar yaşadığını açıkladı.

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

©SONHABER.EU