DENK partisinin 2018 yılından bu yana yaptığı girişimler sonuç verdi. Woonplus Ev bürosu Schiedam’ın, Groenoord semtinde, yabancı kökenli yaşlılar için 40 konut inşa edeceğini duyurdu.

Yayınladığı bir bülten ile bu gelişmeyi Schiedam halkına duyuran Woonplus inşa sürecinde yabancı kökenli yaşlıların konutlar hakkındaki istek ve taleplerini de dikkate alacağını duyurdu.

Schiedam’da yabancı kökenli yaşlıların taleplerine uygun konut ve çeşitli bilgilendirme toplantıları için uygun mekan bulunmamakta. Şehir nüfusunun yarısından fazlasının yabancı kökenli olmasına rağmen uzun yıllardır Schiedam kentinde bu hizmetin halka sunulmaması, DENK partisinin 2018 yılındaki parti programında yer almaktaydı.

DENK Schiedam liste başı adayı Doğukan Ergin konu ile ilgili olarak ‘Halkımızın yoğun desteği ile göreve geldiğimiz andan itibaren bu konunun üzerinde durduk. Nihayet yaşlılarımızın onlara uygun konutlara erişiminde büyük başarı sağladık. 14, 15 ve 16 mart tarihindeki seçimlerde inşallah en büyük parti olarak sandıktan çıktığımızda, bu tarz hizmetlerin daha güzelini ve Schiedam halkını kucaklayarak sunacağız.” dedi.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın