Hollanda'da geçtiğimiz hafta yapılan Belediye Meclisi seçimlerinde 2748 tercihli oy alan Milletvekili Tunahan Kuzu, Denk partisi adına Rotterdam Belediye Meclisine girdi.

Normal şartlarda belediye meclisine girmeyi düşünmediğini belirten Tunahan Kuzu Sonhaber’e yaptığı açıklamasında “Binlerce Rotterdamlı seçmenin bana karşı gösterdiği güveni görmezden gelemezdim.” dedi.

Temsilciler Meclisindeki vekillik görevini Rotterdam Belediye Meclis üyeliğiyle kombine bir şekilde yürüteceğini belirten Tunahan Kuzu, seçmenin kendisine verdiği yetkiyi kullanarak her iki mecliste de aktif olacağını belirtti ve “Bu yüzden Rotterdam belediye meclisine dahil olup seçmenimizi iki kanattan temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Denk Partisi 14-16 Mart 2022 tarihlerinde yapılan Belediye Meclisi seçimlerinde Rotterdam Belediyesinde 4 sandalye kazandı.

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz: t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın