Hollanda Filistin Topluluğu PGN, Filistin davasına siyasi ve sosyal katkılarından dolayı eski belediye meclisi üyesi Adam Topdağ ve aktivist Marieke Stam’a teşekkür belgesi verdi.

Eindhoven’da düzenlenen günde, PGN Başkanı Wathiq Al-Saada, Filistin toplumunun tüm dostlarına ve Filistin davasıyla dayanışma içinde olanlara teşekkür etti.

Al-Saada konuşmasında, Filistin için Hollanda’nın farklı şehirlerinde hem sosyal hizmet yollarını geliştirmek hem de Filistin davası ile ilgili bilgilendirmek amacıyla daha fazla toplantı düzenleneceğini belirtti.

Adem Topdağ ise kendisine PGN tarafından verilen belge için teşekkür etti ve “Filistin davasına sahip çıkmak uluslararası hukuka ve insanlığa sahip çıkmaktır. Sivil hayatımda da her daim destek vereceğim. Filistin toplumuna bu nazik ödülden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

adem topdag01

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Sonhaber'i artık Telegram'da da takip edebilirsiniz:  t.me/sonhabereu

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın