Bilindiği üzere, Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki deprem, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde pek çok şehirde hissedilirken, Elazığ ve Malatya’da büyük hasarlara neden oldu. Onlarca kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce kişinin yaralandığı depremin ardından çok sayıda bina da kullanılamaz hale geldi.

Asgari ihtiyaçları devletimiz tarafından karşılanan depremzedelere soğuk kış mevsiminde bir nebzecik olsun yardımcı olmak maksadıyla Vakfımız tarafından, bir yardım kampanyası düzenlenmesine karar verilmiştir.

Yardım kampanyası iki aşamada yapılacaktır.

1. Camilerimiz, 31 Ocak 2020 Cuma günü depremzedeler için yardım toplayacak ve yardım miktarını tutanakla tespit edip, cami ismini de yazarak aşağıdaki hesaba havale edeceklerdir. 

2. Ekte gönderdiğimiz afişler Camilerimizde uygun yerlere asılarak kış mevsimi boyunca yardım yapacak vatandaşlarımız www.diyanet.nl web sitemiz üzerinden ilgili hesaba online yardım yapılması imkânı sağlanacaktır.

Hollanda Diyanet Vakfı camiası olarak, şubelerimizin de katkılarıyla bu soğuk kış mevsiminde hayırseverlerin deprem mağduru ihtiyaç sahibi insanlara göstereceği yardım severlik bu kampanya vesilesiyle bir kez daha ortaya çıkmış olacaktır.

Ödemenizi aşağıda online olarak (iDeal) ile yapabilirsiniz veya “ISN Acties-Kampanya” isimli, NL75 RABO 0130 4045 35 numaralı hesabımıza yatırabilirsiniz.

iDeal link: www.diyanet.nl/elazig-ve-malatya-depremi-yardim-kampanyasi

WhatsApp’ta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Haberlerimizi izin almadan kullanmayınız!
©SONHABER.EU