Hollanda Demiryolları NS, Lage Zwaluwe'de kablolarda yaşanan kopma nedeniyle Dordrecht-Breda ve Dordrecht-Roosendaal arasındaki tren trafiğinin kesildiğini açıkladı. Rotterdam – Utrecht arasında ise daha az sayıda sefer yapılacak.

Açıklamada Dordrecht-Breda ve Dordrecht-Roosendaal seferlerinin en az saat 18:00’e kadar yapılamayacağı belirtildi.

Hollanda’da binlerce sahte ödenek başvurusu yapan adam gözaltına alındı Hollanda’da binlerce sahte ödenek başvurusu yapan adam gözaltına alındı

Güney yönündeki demiryolu hattında yaşanan hasar, Rotterdam-Utrecht hattını da etkiledi. Prorail tarafından yapılan açıklamada, "Bu güney hattında çok fazla yük treni çalıştığı için, Utrecht çevresindeki daha fazla yolcu trenini hizmetten kaldırmaya karar verdik, böylece yük trafiği bu yolla devam edebilir” denildi. 

Bu nedenle, Utrecht ve Rotterdam arasında daha az tren çalışıyor. Aynı durum Utrecht - Eindhoven ve Utrecht - Leiden (Alphen aan de Rijn üzerinden) hattı için de geçerli. Bu hatlarda yolcuların en az 15 dakikalık gecikmeleri göz önünde bulundurması gerekiyor.

NS tren ile seyahat edecek yolcuların web sitesi üzerinden güncel saat bilgisini kontrol etmesi tavsiyesinde bulundu.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş